2010. december 8., szerda

Mercury retrograde

Ez van most. És mekkora szerencse, hogy havonta veszem a fáradtságot és 1-1.5 órát Susan Miller elemzésének szemezgetésével töltök. Természetesen ennek köszönhetően vagyok tisztában a fenti ténnyel is. Hogy mit is jelent ez? Hát, elvileg vmi ilyesmit:
"Since Mercury rules communication, travel, appointments, mail and the www, it's said that everything goes haywire in these areas - emails get deleted or bounced back, mail is returned, calls go out into the ethers, etc. Some people find that their computers go on the fritz or phone lines go down. It does seem though that miscommunications abound during the retrograde period."
Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden asztrológusnak ezen tény felfedezéséért, kielemzéséért & közzétételéért, tekintve, hogy igy még csak jól fel se baszhatom tudom idegesiteni magam azon, hogy Julis még mindig nem kapta meg a képeslapomat, hogy a telefonom nem tudja kezelni az android kihivásait, hogy a Magyar Posta visszaküldte a mikulás csokijaimat a feladóhoz "nem kereste" commenttel, anélkül, hogy engem értesitett volna :'( etc.......
Kiváncsian várom, hogy mi lesz a sorsa a külföldre szánt karácsonyi csomagocskáknak, illetve a szintén külhonból rendelt könyvnek, amit ajándékba szántam :S. Nem akarom én bántani a Magyar Postát - a 3 napja FedEx-szel Prágába küldött levelem jelenleg Nigériában tartózkodik. Tehát az egyetlen magyarázat a kozmikus káoszra, hogy ez legkevésbé sem business as usual - és persze senki nem hibás, meg a Mikulás túlon túl el van havazva és valószinű a rohadt rénszarvasai is gyengélkednek.

Konklúzió: ez csak annak a qva bolygónak köszönhető - akármit is csináljon, ajánlom neki, hogy sürgősen fejezze be!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése